If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако идва някъде около средата на чистачките този шум най-вероятно е от ЕГР системата и е нормално, шума аз го оприличавам на щракане ,бъжикане нещо такова.
Това е характерен шум на 136 кс. и е от вакумчето.
Нищо не казвате за скърцането при загасяне на двигателя?
Колега,почти е невъзможно така да ти каже някои от какво е.Ако можеш поне го запиши с телефон или камера и тогава да го гадаем.Пак е дистанционно но поне може и ние да го чуем този шум.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Сега като се замисля е възможно от "дросела" които гаси двигателя.Но пък е чипната което предполага да е запушен ЕГР-а и всмукателния колектор и въпросния "дросел" да са чисти.Но най-добре е да го запишеш и също така вакума които дърпа клапата за да загасне двигателя.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Днес се заслушах повече и звука при гасена ми прилича повече всеедно присвирва ремък,но аз го чувам отляво но може и да се бъркам.
Какъв е този клапан дето трябва да се отпуши,дай повече инфо?
Днес се заслушах повече и звука при гасена ми прилича повече всеедно присвирва ремък,но аз го чувам отляво но може и да се бъркам.
Какъв е този клапан дето трябва да се отпуши,дай повече инфо?
най вероятно ти е заминала амортисьора на обтяжната ролка на пистовият ремьк но се пак това са догатки не може да отидеш на зьболекар и да ти прегледат зъбите без да си отвориш устата според мен покарай малко колата виж някои сервиз кадето разбират
Хахахаха това ми хареса,защото аз лично съм стоматолог и наистина си прав затова колега.
Сега за въпросният проблем днес по време на каране се заслушах и при рязко подаване на газ и при рязко отпускане на газта се чува леко скърцане в купето,което ме кара да мисля че е някой тампон на двигател или на скоростите,но ще я видим в събота.
Друго което незнам имат ли кори под двигателите 166-те?Защото аз моята я купих без такава и ако имат стават ли от всички 166-и или трябва да търся само от JTD?
Хахахаха това ми хареса,защото аз лично съм стоматолог и наистина си прав затова колега.
Сега за въпросният проблем днес по време на каране се заслушах и при рязко подаване на газ и при рязко отпускане на газта се чува леко скърцане в купето,което ме кара да мисля 4ч е някой тампон на двигател или на скоростите,но ще я видим в събота.
Друго което незнам имат ли кори под двигателите 166-те?Защото аз моята я купих без такава и ако имат стават ли от всички 166-и или трябва да търся само от JTD?
Да имат кори хубаво да си намериш че доста пазят а за клапана намира се до маркуча на турбото клапан за меко гасене на двигателя във него влиза маркуч със вакум а за тампоните по скоро тропане трябва да е сърцане може от носачи и....
Comment